el-GRbg-BG
КОЛЕДНИЯ ПАРК В АЛЕКСАНДРУПОЛИС ОТВАРЯ ВРАТИ!

КОЛЕДНИЯ ПАРК В АЛЕКСАНДРУПОЛИС ОТВАРЯ ВРАТИ!

Print

Коледния парк в Александруполис , светъл и подновен е почти готов и след няколко дни ще отвори врати, за да приеме малки и големи!

Официалната церемония по откриването ще се състои в четвъртък 6 декември 2018 от 19:часа. Празничен дух ще даде Филхармоничния оркестър на Александруполис, а коледната елха ще запали кметът на града Евангелос Ламбакис . На сцената ще се явят хорове и танцови училищни групи, които ще изпълнят парка с коледни ритми и мелодии.

Елфчета,  таласъми, еленът Рудолф, снежен човек и най-високата звезда на фестивалите , са готови да ви пренесат в най-красивата коледна приказка. Дядо Коледа очаква малки и големи в къщичката си за да пишат писма до северния полюс или да се порадват на най-сладките пожелания!

За осма поредна година коледния парк е готов да ви омгьоса с различни забавления и изненади, които са подготвили служителите на детските градини от общината. В коледният парк ще се насладите на весели игри, вкусна храна, безкрайни разходки по ледената пързалка, музика и концерти , коледно украсени къщички, в които може да опитате топла храна, лакомства и традиционни продукти.

Очакваме ви!

Documents to download


КОЛЕДНИЯ ПАРК В АЛЕКСАНДРУПОЛИС ОТВАРЯ ВРАТИ! GALLERY

Търсене