el-GRbg-BG
VS Athens Limo Tour | Екскурзии и транспортно прехвърляне в Атина

VS Athens Limo Tour | Екскурзии и транспортно прехвърляне в Атина

Опознайте Атина и Гърция все едно сте местни!!!

Print

  • Плащане с карта

VS Athens Limo Tour е специализирана агенция за луксозни пътувания и е готова да задоволи и най-взискателните клиенти.

 VS Атина Лимо Тур гарантира качествено и луксозно транспортиране, с цел да достигнете крайната си дестинация отпочинали и освежени.

VS Athens Limo Tour   основно се занимава с :

  • Транфери от и до международното летище на Атина и трите основни пристанища на града

Компанията ни предлага удобен, луксозен и бърз транфет от летището на Атина- Елефтериос Венизелос, от пристанищата Пирея, Рафина и Лаврио до центъра на града, до хотела ви и обратно

  • Транфери до сватбени тържества

Денят на сватбата за една двойка е от най-красивите и уникални преживявания в живота. Транспортът, който предлагаме през сватбения ден е един от детайлите, които прават разлика и улесняват бъдещото семейство или близките им.

  • Фирмени пътувания и транспорт

Ако вашата компания търси луксозен начин за транспорт на свойте ръководители, съдружници или клиенти в района на Апики, тогава "Athens Limo Tour" е идеалното решение за вас.

- Еднодневни екскурзии

Организираме еднодневни екскурзии в околностите на Атина , за да опознаете красотата и историята на съвременна и Древна Гърция. (Сунио, Микена, Нафплио, Еидаврос, Арахова, Делфи, Древна Олимпия, Древен Коринтос...)

 

            - Разходки и обиколки с екскурзовод в Атина, през нощта.

Столицата на Гърция, освен богата история и забележителности е позната също като градът на безкрайните забавления.

Насладете се на нощния живот на Атина по различен начин от познатия, избегнете туристическите места и вижте градът в истинската му магична атмосфера, точно както местните.

Компанията ни се наема да ви транспортира и да ви разходи из най-добрите места за забавление в града. Независимо дали искате да отидете за обяд, вечеря, питие, танци или искате да съчетаете всичко заедно, ние ви обещаваме да организираме една нощ , която ще остане незабравима!

- Обиколки и едкскурзии с екскурзовод в Атина, през деня.

Ако имате желание да посетите важните забележителности в Атина...... единственото, което трябва да направите е да ни кажете! "Athens Limo Tour" се ангажира да организира, само за вас пълна овиколка из древната и съвременната история на Атина...

- Посещение на археологическите места на Акропола

- Обиколка на известния квартал  Плака

- Разходка из еврейските забележителности

- Пътуване до храма на "Зевс Олимпийски", Стадион Панатинайкос, Президентския дворец, бившия Кралски дворец, сградата на гръцкия парламент, Паметник на известния войн

-Посещение на хълма Ликавитос, определян като едно от най-романтичните места в Атина. Той е врората най-висока точка в града и ит горе можете да се насладите на прекрасна, панорамна гледка към цения град!

 

Освен предлаганите услуги " VS Athens Limo Tour" ви предлагаме гъвкавост в екскурзиите. Имаме възможността да ви предложим сами да изберете маршрута и местата, които искате да посетите и ние ще се радваме да бъдем на вашите услуги, да осигурим комфортен и луксозен транспорт!


VS Athens Limo Tour | Екскурзии и транспортно прехвърляне в Атина GALLERY

Търсене